Stukadoor Roeselare

U woont in de omgeving van Roeselare en bent op zoek naar een Stukadoor? Wij werken samen met verschillende professionele stukadoorfirma's die u een maatwerk offerte kunnen toesturen.

Stukadoor aan het werk in de Kaasterstraat te Roeselare
Stukadoor Roeselare
Een goede stukadoor hoeft niet duur te zijn. Plaats geheel gratis en vrijblijvend uw opdrachtomschrijving en onze stukadoorsbedrijven sturen u een offerte, u ontvangt hierdoor een gevarieerd aanbod en kunt zo eenvoudig vergelijken in prijs en kwaliteit. Op deze manier kunt u aanzienlijk besparen op uw stukadoorsuitgaven.

Stucwerk Roeselare

Om de juiste stukadoor voor uw klus te vinden is het belangrijk dat u ongeveer weet wat u wilt. Hoe beter u kunt beschrijven wat de stukadoorsklus precies omvat, hoe beter de stukadoor zijn offerte op kan maken en hoe nauwkeuriger de geoffreerde prijs. Hoeveel een stukadoor uit Roeselare exact zal rekenen voor zijn diensten is lastig te zeggen. Er wordt hierbij voornamelijk gekeken naar twee belangrijke factoren; de grootte van de te bewerken oppervlakte en het stuc materiaal waar u voor kiest.

Voor een goedkope vorm van stucwerk, zoals bijvoorbeeld spack spuiten, kunt u uitgaan van een prijs tussen de €9 en €11 per m². Wanneer u uw plafond wilt laten stuken met een dun laagje gips, kunt u uitgaan van een prijs tussen de €14 en €17 per m². Wanneer u kiest voor een sierpleister zoals spachtelputz zult u ongeveer €16 tot €18 kwijt zijn per m². En voor een gladde afwerking van uw muren kunt u rekenen op zo'n €15 tot €25 per m². Uw muren zijn dan wel sausklaar en dus geschikt om geschilderd te worden.

Het beste en voordeligste voor u is om diverse stukadoor offertes te vergelijken van stukadoorfirma's bij u uit de regio. Zo weet u wat u bij welke stukadoor krijgt tegen welke prijs. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u aanzienlijk besparen op stukadoorskosten!

Vragen

Dat mag altijd.

Over het algemeen kan een plafond op 3 manieren worden gestuct. Het plafond kan worden glad gestuct, er kan een schuurplafond worden aangebracht (dit is een wat grovere laag pleister) en het plafond kan met spack worden bespoten.
Spachtelputz is een zeer populaire vorm van stucwerk. Het is een sierlijke vorm van wandafwerking, die gemakkelijk te reinigen is en beschikbaar is met verschillende korreldiktes.
Zeker. Denk aan het leeghalen van de te stucen ruimtes, het eventueel verwijderen van radiatoren, deuren en het afplakken van de ruimtes. Denk verder ook aan het verwijderen van behangresten, schroeven, spijkers en haakjes etc.