Stukadoor Mechelen

U woont in de omgeving van Mechelen en bent op zoek naar een Stukadoor? Wij werken samen met diverse professionele stukadoorsbedrijven die u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Stukadoor aan het werk in de Gijsbeekstraat te Mechelen
Stukadoor Mechelen
Een goede stukadoor hoeft niet veel geld te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht en onze stukadoorsbedrijven sturen u een offerte, hierdoor krijgt een gevarieerd aanbod en kunt u vergelijken in prijs en kwaliteit. Door deze offertes te vergelijken kunt u aanzienlijk besparen op uw stukadoorskosten.

Stucwerk Mechelen

Om de juiste stukadoor voor uw opdracht te vinden is het belangrijk dat u ongeveer weet wat u wilt. Des te beter u kunt omschrijven wat de stukadoorsklus precies dient in te houden, des te beter de stukadoor zijn offerte op kan maken en des te nauwkeuriger de prijs. Hoeveel een stukadoor uit Mechelen precies rekent voor zijn diensten is lastig te zeggen. Er wordt vooral gekeken naar twee belangrijke factoren: het stuc materiaal waarvoor u kiest en de grootte van de te bewerken oppervlakte.

Voor een goedkope vorm van stucwerk, spack spuiten, kunt u rekenen op een prijs variërend van €9 tot €11 per m². Wanneer u uw plafond wilt laten stuken met een dun laagje gips, moet u rekenen op een prijs variërend van €14 tot €17 per m². Wanneer u kiest voor een sierpleister zoals spachtelputz bent u ongeveer €16 tot €18 kwijt per m². En voor een gladde afwerking van uw muren bent u zo'n €15 tot €25 per m² kwijt. Uw muren zijn dan wel sausklaar en geschikt om geschilderd te worden.

Het beste en voordeligste voor u is om meerdere stukadoor offertes te vergelijken van stukadoorfirma's uit uw omgeving. Zo weet u wat u bij welke stukadoor krijgt en wat u ervoor betaald. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u behoorlijk besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Dit ligt vooral aan de dikte van het stucwerk. Over het algemeen moet iedere millimeter pleisterwerk ongeveer één dag drogen. Het stucwerk is droog wanneer de gehele oppervlakte dezelfde kleur heeft.
U kunt plamuurwerk prima zelf uitvoeren maar u kunt er ook voor kiezen dit een stukadoor te laten doen. Uurprijzen van een stukadoor kunnen liggen tussen de €25 en €55 per uur. Vergelijk altijd meerdere stukadoors, zo vindt u eenvoudig de beste prijs!
Spachtelputz is een zeer populaire vorm van stucwerk. Het is een sierlijke vorm van wandafwerking, die gemakkelijk te reinigen is en beschikbaar is met verschillende korreldiktes.