Stukadoor Hasselt

U woont in de omgeving van Hasselt en bent op zoek naar een Stukadoor? Wij werken samen met verschillende professionele stukadoorfirma's die u een maatwerk offerte kunnen toesturen.

Stukadoor aan het werk in de Moersstraat te Hasselt
Stukadoor Hasselt
Een goede stukadoor hoeft niet duur te zijn. Plaats geheel gratis en vrijblijvend uw opdrachtomschrijving en onze stukadoorsbedrijven sturen u een offerte, u ontvangt hierdoor een gevarieerd aanbod en kunt zo eenvoudig vergelijken in prijs en kwaliteit. Op deze manier kunt u aanzienlijk besparen op uw stukadoorsuitgaven.

Stucwerk Hasselt

Om de juiste stukadoor voor uw klus te vinden is het belangrijk dat u ongeveer weet wat u wilt. Hoe beter u kunt beschrijven wat de stukadoorsklus precies omvat, hoe beter de stukadoor zijn offerte op kan maken en hoe nauwkeuriger de geoffreerde prijs. Hoeveel een stukadoor uit Hasselt exact zal rekenen voor zijn diensten is lastig te zeggen. Er wordt hierbij voornamelijk gekeken naar twee belangrijke factoren; de grootte van de te bewerken oppervlakte en het stuc materiaal waar u voor kiest.

Voor een goedkope vorm van stucwerk, zoals bijvoorbeeld spack spuiten, kunt u uitgaan van een prijs tussen de €9 en €11 per m². Wanneer u uw plafond wilt laten stuken met een dun laagje gips, kunt u uitgaan van een prijs tussen de €14 en €17 per m². Wanneer u kiest voor een sierpleister zoals spachtelputz zult u ongeveer €16 tot €18 kwijt zijn per m². En voor een gladde afwerking van uw muren kunt u rekenen op zo'n €15 tot €25 per m². Uw muren zijn dan wel sausklaar en dus geschikt om geschilderd te worden.

Het beste en voordeligste voor u is om diverse stukadoor offertes te vergelijken van stukadoorfirma's bij u uit de regio. Zo weet u wat u bij welke stukadoor krijgt tegen welke prijs. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u aanzienlijk besparen op stukadoorskosten!

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker. Doorgaans worden drie soorten stucwerk onderscheiden voor de buitenmuur: schuurwerk (pleister met een waterafstotende eigenschap), gepleisterde plint (een stuklaag op basis van cement) en spachtelputz (sierlijk stucwerk met een wind- en weervaste eigenschap).
De meest voorkomende vormen van sierpleister zijn spachtelputz, rustiekputz, granol of barok.
Stukadoorsprijzen kunnen onderling nogal variëren. Gemiddelde prijzen liggen tussen de €25 en €55 per uur, maar de kosten zijn natuurlijk ook afhankelijk van het soort stucwerk waarmee wordt gewerkt. Vergelijk altijd meerdere stukadoors, zo vindt u eenvoudig de beste prijs!