Stukadoor Gent

U woont in de omgeving van Gent en bent op zoek naar een Stukadoor? Wij werken samen met diverse professionele stukadoorsbedrijven die u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Stukadoor aan het werk in de Pijkestraat te Gent
Stukadoor Gent
Een goede stukadoor hoeft niet veel geld te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht en onze stukadoorsbedrijven sturen u een offerte, hierdoor krijgt een gevarieerd aanbod en kunt u vergelijken in prijs en kwaliteit. Door deze offertes te vergelijken kunt u aanzienlijk besparen op uw stukadoorskosten.

Stucwerk Gent

Om de juiste stukadoor voor uw opdracht te vinden is het belangrijk dat u ongeveer weet wat u wilt. Des te beter u kunt omschrijven wat de stukadoorsklus precies dient in te houden, des te beter de stukadoor zijn offerte op kan maken en des te nauwkeuriger de prijs. Hoeveel een stukadoor uit Gent precies rekent voor zijn diensten is lastig te zeggen. Er wordt vooral gekeken naar twee belangrijke factoren: het stuc materiaal waarvoor u kiest en de grootte van de te bewerken oppervlakte.

Voor een goedkope vorm van stucwerk, spack spuiten, kunt u rekenen op een prijs variërend van €9 tot €11 per m². Wanneer u uw plafond wilt laten stuken met een dun laagje gips, moet u rekenen op een prijs variërend van €14 tot €17 per m². Wanneer u kiest voor een sierpleister zoals spachtelputz bent u ongeveer €16 tot €18 kwijt per m². En voor een gladde afwerking van uw muren bent u zo'n €15 tot €25 per m² kwijt. Uw muren zijn dan wel sausklaar en geschikt om geschilderd te worden.

Het beste en voordeligste voor u is om meerdere offertes te vergelijken van stukadoorfirma's uit uw omgeving. Zo weet u wat u bij welke stukadoor krijgt en wat u ervoor betaald. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u behoorlijk besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

De beste manier om te besparen op uw stucwerk is door meerdere stukadoorsbedrijven uit uw regio te vergelijken. Zo kunt u eenvoudig kiezen voor een goede stukadoor tegen de meest aantrekkelijke prijs!
Jazeker! Zo kunt u uw muren en/of plafonds na droging direct voorzien van een mooie kleur verf!
Doorgaans worden drie soorten stucwerk onderscheiden voor de buitenmuur: gepleisterde plint (een stuklaag op basis van cement), schuurwerk (pleister met een waterafstotende eigenschap) en spachtelputz (sierlijk stucwerk met een wind- en weervaste eigenschap).