Stukadoor Genk

U woont in de omgeving van Genk en bent op zoek naar een Stukadoor? Wij werken samen met diverse professionele stukadoorsbedrijven die u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Stukadoor aan het werk in de Lousbeekstraat te Genk
Stukadoor Genk
Een goede stukadoor hoeft niet veel geld te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht en onze stukadoorsbedrijven sturen u een offerte, hierdoor krijgt een gevarieerd aanbod en kunt u vergelijken in prijs en kwaliteit. Door deze offertes te vergelijken kunt u aanzienlijk besparen op uw stukadoorskosten.

Stucwerk Genk

Om de juiste stukadoor voor uw opdracht te vinden is het belangrijk dat u ongeveer weet wat u wilt. Des te beter u kunt omschrijven wat de stukadoorsklus precies dient in te houden, des te beter de stukadoor zijn offerte op kan maken en des te nauwkeuriger de prijs. Hoeveel een stukadoor uit Genk precies rekent voor zijn diensten is lastig te zeggen. Er wordt vooral gekeken naar twee belangrijke factoren: het stuc materiaal waarvoor u kiest en de grootte van de te bewerken oppervlakte.

Voor een goedkope vorm van stucwerk, spack spuiten, kunt u rekenen op een prijs variërend van €9 tot €11 per m². Wanneer u uw plafond wilt laten stuken met een dun laagje gips, moet u rekenen op een prijs variërend van €14 tot €17 per m². Wanneer u kiest voor een sierpleister zoals spachtelputz bent u ongeveer €16 tot €18 kwijt per m². En voor een gladde afwerking van uw muren bent u zo'n €15 tot €25 per m² kwijt. Uw muren zijn dan wel sausklaar en geschikt om geschilderd te worden.

Het beste en voordeligste voor u is om meerdere stukadoor offertes te vergelijken van stukadoorfirma's uit uw omgeving. Zo weet u wat u bij welke stukadoor krijgt en wat u ervoor betaald. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u behoorlijk besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker! Voorbereidingen die u zelf kunt uitvoeren zijn het leeghalen van de ruimtes waarin gestuct dient te worden, het afplakken van deze ruimtes en eventueel het verwijderen van radiatoren en deuren. In overleg met de stukadoor kunnen de muren ook voorbehandeld worden. Denk verder ook aan het verwijderen van eventuele behangresten, schroeven, spijkers, haakjes etc.
Stukadoors kunnen onderling met verschillende prijzen werken. Gemiddelde prijzen liggen zo tussen de €25 en €55 per uur. Vergelijk daarom altijd meerdere stukadoorsbedrijven, zo kunt u eenvoudig besparen op uw stucwerk!
Dit ligt in principe aan de dikte van het stucwerk. Normaal gesproken moet iedere millimeter stucwerk ongeveer één volledige dag drogen. U kunt er van uit gaan dat het stucwerk droog is wanneer de gehele oppervlakte dezelfde kleur heeft.