Stukadoor Antwerpen

U woont in de omgeving van Antwerpen en bent op zoek naar een Stukadoor? Wij werken samen met vele professionele stukadoorfirma's in België die u een maatwerk offerte kunnen toesturen.

Stukadoor aan het werk in de Steerveldstraat te Antwerpen
Stukadoor Antwerpen
Een goede stukadoor (ook wel bezetter, plakker of stucadoor genoemd) hoeft niet duur te zijn. Plaats geheel gratis en vrijblijvend uw opdrachtomschrijving en onze stukadoorsbedrijven sturen u een stukadoor offerte, u ontvangt hierdoor een gevarieerd aanbod en kunt zo eenvoudig vergelijken in prijs en kwaliteit. Op deze manier kunt u aanzienlijk besparen op uw stukadoorsuitgaven.

Stucwerk Antwerpen

Om de juiste stukadoor voor uw klus te vinden is het belangrijk dat u ongeveer weet wat u wilt. Hoe beter u kunt beschrijven wat de stukadoorsklus precies omvat, hoe beter de stukadoor zijn offerte op kan maken en hoe nauwkeuriger de geoffreerde prijs. Hoeveel een stukadoor uit Antwerpen exact zal rekenen voor zijn diensten is lastig te zeggen. Er wordt hierbij voornamelijk gekeken naar twee belangrijke factoren; de grootte van de te bewerken oppervlakte en het stuc materiaal waar u voor kiest.

Voor een goedkope vorm van stucwerk, zoals bijvoorbeeld spack spuiten, kunt u uitgaan van een prijs tussen de €9 en €11 per m². Wanneer u uw plafond wilt laten stuken met een dun laagje gips, kunt u uitgaan van een prijs tussen de €14 en €17 per m². Wanneer u kiest voor een sierpleister zoals spachtelputz zult u ongeveer €16 tot €18 kwijt zijn per m². En voor een gladde afwerking van uw muren kunt u rekenen op zo'n €15 tot €25 per m². Uw muren zijn dan wel sausklaar en dus geschikt om geschilderd te worden.

Het beste en voordeligste voor u is om diverse offertes te vergelijken van stukadoorfirma's bij u uit de regio. Zo weet u wat u bij welke stukadoor krijgt tegen welke prijs. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u aanzienlijk besparen op stukadoorskosten!

Vragen

Dat mag altijd.

Dit ligt voornamelijk aan de dikte van het stucwerk. Normaal gesproken dient iedere millimeter stucwerk ongeveer één dag te drogen. Wanneer de gehele oppervlakte dezelfde kleur heeft kunt u ervan uitgaan dat het stucwerk droog is.
De meest gebruikte vormen van sierpleister zijn spachtelputz, rustiekputz, granol of barok. Vergelijk altijd meerder stukadoors voor het laten aanbrengen van sierpleister. U kunt zo eenvoudig kiezen voor een goede stukadoor tegen de beste prijs!
Voorbereidingen die u zelf kunt doen zijn het leeghalen van de ruimtes waarin gestuct dient te worden, het afplakken van deze ruimtes, eventueel het verwijderen van radiatoren en deuren. Denk verder aan het verwijderen van eventuele behangresten, schroeven, spijkers, haakjes etc.