Exclusief stucwerk: Pandomo

Mike avatar

Mike op 11-08-2015

Een exclusief stucwerk dat bestaat uit mineralen, een strak glanzende uitstraling heeft en afkomstig is uit Duitsland: dat is Pandomo.

Pandomo stucwerk
Wanneer u op zoek bent naar iets exclusiefs, of een bepaalde sfeer wilt creëren kiest u voor Pandomo afwerking. Pandomo is een cementgebonden stuc, en heeft die authentieke betonlook. Dit materiaal is in meerdere kleuren te maken en is geheel naadloos. De structuur van Pandomo is daarnaast altijd uniek. Geen enkele wand zal hetzelfde zijn.

Prijs Pandomo stucwerk

Gemiddeld kost Pandomo nog geen honderd euro per vierkante meter. U kunt uitgaan van €90 per m² en dit bedrag is inclusief materiaal en arbeidskosten.

Kleuren Pandomo

U heeft de keuze uit vele kleuren, echter is het zo dat wanneer u kiest voor een donkere kleur dat dit veel drukker zal ogen dan wanneer u kiest voor een lichte kleur. Na de afwerking heeft Pandomo geen onderhoud meer nodig. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe schoonmaken met een vochtige doek of zeep.

Aanbrengen Pandomo

Het aanbrengen van Pandomo is zeer specialistisch werk. Dit wordt dan ook veelal gedaan door ervaren stukadoors welke allemaal een Pandomo cursus hebben gevolgd. Wanneer de kleur is aangebracht wordt de Pandomo gesponst en geschuurd. Hierdoor krijgt u mooie dieptes en schakeringen in de afwerking. De wax die als laatste wordt aangebracht zorgt voor een glanzende uitstraling.

Voordelige stukadoor

Wanneer u graag wilt genieten van uniek stucwerk en dit ook graag zo goedkoop mogelijk wilt doen zonder dat u inlevert aan kwaliteit, raden wij u aan om meerdere stukadoors bij u uit de regio een offerte te laten uitbrengen. Deze offertes kunt u vervolgens op uw gemak vergelijken in prijs en kwaliteit. Door te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen op een stukadoor.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!